Over mij

Hi, ik ben Rudie!

Ik ben Rudie Jonkman, een geboren en getogen Zuidwoldiger. Vanaf mijn jonge jaren heb ik een passie voor mobiliteit daardoor ben ik ook in het bezit van alle rijbewijzen, dus veel inzicht in alle categorieën voertuigen.

In mijn jonge jaren ben ik nog tijdje werkzaam geweest als internationaal chauffeur, maar hele weken van huis was niet wat voor mij. Doordat ik naast mijn passie voor het autorijden ook een enorme passie heb voor sporten, hardlopen en wielrennen heb daarom besloten om weer in een fabriek te gaan werken. Deze passie bleef bestaan waardoor ik in 2016 besloten heb de opleiding te gaan doen tot rijinstructeur en de benodigde papieren te halen: mijn WRM pas (wet rijonderricht motorvoertuigen). Daarnaast heb ik de opleiding gedaan tot RIS (Rijopleidingen in stappen) instructeur en het autorijden zou ik jou graag op een leuke manier willen aanleren, mijn passie.

image

In wat voor auto kom ik jou ophalen?

Bij mij krijg je les in één van de leukste lesauto’s uit de omgeving. Een BMW 118D M Sport vol opties in de mooie individuele M kleur: Storm Bay Metallic. Deze auto is naast vooral opvallend en sportief een hele veilige auto, en veiligheid… daar draait het om in het verkeer. Hij is uitgerust met volledige leren bekleding wat heel erg hygiënisch is (gemakkelijk te reinigen na iedere leerling)!