Rijlessen

image

Rijopleiding In Stappen

Een Rijopleiding in Stappen (RIS) is een opleidingsmethodiek waarbij je stap-voor-stap leert rijden. Hiermee wordt je nog beter voorbereid op deelname aan het verkeer. De rijopleiding is verdeeld in 4 modules en 39 scripts. In deze scripts staan alle handelingen van het autorijden stap voor stap uitgelegd. hierdoor is het een duidelijke lesmethode waarin je stap voor stap naar je rijexamen toewerkt. Je kunt elke rijles thuis zelf voorbereiden aan de hand van het boek “Rijopleiding in Stappen” . Elke module wordt afzonderlijk afgesloten met een toets. De eerste twee toetsen worden afgenomen door je rijinstructeur. De derde toets moet je afleggen bij het CBR. Deze toets kun je vergelijken met een tussentijdse toets. De vierde toets is het eigenlijke rijexamen.

Lees meer
image

Autorijles

Woon jij in Zuidwolde? of directe omgeving? Ruinen, De Wijk, Ruinerwold e.o. en ben jij opzoek naar een betaalbare rijschool? En een rijschool die jou altijd van huis of school oppikt? en een rijschool die geen taxi uitvoert dus dat jij nooit iemand op de achterbank vervoert? Dan is Rijschool Rudie iets voor jou!

Lees meer
image

Aanhanger rijles

Mocht je willen gaan voor een aanhanger rijbewijs bij Rijschool Rudie, dan ben jij hiervoor ook op de juiste plek. Rijschool Rudie zorgt ervoor dat jij snel en efficiënt de weg op kan gaan met bijvoorbeeld een grote aanhanger of een caravan.

Lees meer